Regio Noord-Brabant


EINDHOVEN - Kolonel Elanor Boekholt-O'Sullivan vertrekt als commandant van Vliegbasis Eindhoven. Boekholt-O'Sullivan wordt bevorderd tot generaal en zal vanaf juli leiding gaan geven aan het Defensie Cyber Commando (DCC). Zo maakte het... · Lees verder »


HOEVEN - Het dorp Hoeven zit in spanning, want na 43 jaar kan het eerste elftal van de plaatselijke voetbalvereniging eindelijk weer eens kampioen worden. V.v. Hoeven is momenteel koploper in de derde klasse A en heeft alles in eigen hand. · Lees verder »
TILBURG - Het regent boetes in Tilburg. Na klachten van buurtbewoners controleert de politie al een paar dagen op automobilisten die te hard rijden bij werkzaamheden op de Ringbaan Noord. Bij een controle op dinsdagavond van vijf tot... · Lees verder »
OFFENBURG - Voormalig kickbokser Nieky Holzken uit Helmond speelt zaterdag voor de tweede keer in zijn loopbaan een bokswedstrijd. De laatste week voor de wedstrijd is het vooral veel uitrusten voor de bokser. “Ik train meer op... · Lees verder »