Woning en bedrijfspand doorzocht op verdenking PGB-fraude

» Drenthe
De directie Opsporing van de Inspectie SZW heeft in een strafrechtelijk onderzoek naar stelselmatige fraude met Persoonsgebonden Budgetten  (PGB) op woensdag 19 februari een woning en een bedrijfspand in de provincies Groningen en Drenthe doorzocht. Er is beslag gelegd op de administratie, twee...


Britse mannen dood gevonden in hotel na snuiven witte heroïne

AMSTERDAM - In een hotel in Amsterdam-Zuid zijn dinsdagmiddag op een hotelkamer twee lichamen aangetroffen. Het gaat om twee Britse mannen. Volgens de politie hebben zij vermoedelijk heroïne gesnoven en waren zij in de veronderstelling dat zij cocaïne gebruikten. · Lees verder »


Aboutaleb officieel weer zes jaar burgemeester Rotterdam

ROTTERDAM - Ahmed Aboutaleb is met ingang vanaf 5 januari herbenoemd tot burgemeester van Rotterdam. Vandaag werd hij officieel beëdigd. Hiermee vervult hij zijn ambtstermijn voor nog eens zes jaar. Hij legde de eed af bij Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland. · Lees verder »


DNB spoort levensverzekeraars aan om hun bedrijfsmodellen toekomstbestendig te maken zodat zij blijvend kunnen voldoen aan de langlopende verplichtingen aan polishouders. De levensverzekeringsmarkt staat namelijk onder druk: traditionele winstbronnen drogen op en kostenbesparingen zijn hard nodig.... · Lees verder »
ZAANDAM - Promoveren is dit seizoen het doel voor KFC. Het verlies afgelopen weekend tegen directe concurrent Kolping Boys was natuurlijk een aardige streep door de rekening voor het team van trainer/coach Carl Ern. Komende zondag wacht alweer een belangrijke ontmoeting. Dan gaan de Kogers op bezoek... · Lees verder »